Chemický peeling MCCM

Inovační řešení s mimořádnými výsledky. Řada peelingů pro profesionální aplikaci.

Tyto chemické peelingy jsou určeny pro hloubkovou obnovu a silné omlazení pleti, odstranění vrásek, akné, starších pigmentových skvrn a dalších defektů či známek předčasného stárnutí pokožky. Volba druhu a koncentrace peelingu záleží na povaze a intenzitě ošetřovaného případu či zvláštnostech každého klienta.

DOMÁCÍ PÉČE:

Pro dosažení a udržení požadovaných výsledků je nutné, aby si zákazník v týdnech následujících po ošetření aplikoval doporučené přípravky. Důkladná ochrana pleti krémem s ochranným faktorem 50plus je absolutní nutností.

KYSELINA MANDLOVÁ (pigmentové skvrny)

Má vynikající antibakteriální účinky, takže představuje skvělé řešení pro všechny typy akné včetně cystického. Usnadňuje extrakci černých bodů. Je výborným přípravkem pro klienty s tmavším odstínem pleti. Nemění zabarvení pokožky, což se u jiných AHA-kyselin stát může. Blokuje tvorbu melaninu, který je jednou z hlavních příčin skvrn, pih a nejednotného odstínu pleti. Při pravidelné aplikaci napomáhá napravit škody způsobené slunečním zářením. Zmírňuje výrazové linky a vrásky. Je ideálním exfoliantem pro klienty trpící rosaceou.

Chemický peeling značky Mesosystem je určen pro pleť s drobnými vráskami a známkami fotostárnutí. Hydratační účinky.

KYSELINA MLÉČNÁ

Kyselina mléčná vzniká přirozeným způsobem v pokožce. Je důležitou látkou pro přirozené hydratační mechanismy kůže. Představuje ideální ošetření pro suchou a dehydrovanou pleť. Kyselina mléčná podporuje buněčnou obnovu na povrchu pokožky. Dodává pleti jemnost a mladistvý vzhled. V hlubších vrstvách pak stimuluje tvorbu nového kolagenu a elastinu. Pleť je po ošetření silnější a pevnější. Také účinně působí proti akné. Ničí různé zárodky a odstraňuje toxiny z kožního povrchu. Zároveň odstraňuje z pleti mastnotu a uzavírá póry. Omlazuje a zjemňuje pokožku. Kyselina mléčná sjednocuje odstín a texturu pleti. Mírní problémy s pigmentací. Je ideálním přípravkem pro suchou a dehydrovanou pleť či pleť se známkami stárnutí a poškozenou sluncem. Indikace: aktinická keratóza, tmavé kruhy pod očima, suchá pleť, ekzém, dermatitis, psoriáza, melasma, vyrážky na kůži, jizvy, citlivá pleť, strie, defekty v důsledku slunečního záření.

KYSELINA GLIKOLOVÁ (lifting)

Určeno pro pokožku s vráskami, známkami fotostárnutí, kožními skvrnami, akné a jizvami. Jedinečné vlastnosti kyseliny glykolové z ní činí vynikající prostředek pro omlazení pleti. Exfoliací zahájí proces regenerace pokožky. Podporuje růst nového kolagenu a elastinu. Kyselina glykolová přináší vynikající výsledky u poškozené a stárnoucí pleti.

Napomáhá rozrušit spoje mezi zestárlými kožními buňkami. Urychluje buněčnou obnovu. Pomáhá stimulovat tvorbu kolagenu a dalších molekul v pokožce. Dodává pleti jemnost. Omlazuje a rozjasňuje pokožku. Redukuje drobné vrásky. Vybělí skvrny způsobené věkem. Zmírní problémy s pigmentací. Zlepšuje stav akné. Stahuje rozšířené póry.

KYSELINA AZELAOVÁ (pigment)

Pro ošetření akné a hyperpigmentace. Redukuje rohovou vrstvu pokožky. Kyselina azelaová se vyznačuje mazoregulačním účinkem. Navrací do normálu rohovatění pokožky působí antioxidačně a reguluje pigmentaci. Je určena pro ošetření akné. Udržuje pod kontrolou množení bakterii přítomných v kordonech. Tato kyselina je velmi vhodná také pro pokožku s nadměrným mazotokem, rosaceou, hyperkeratózou, skvrnami vzniklými v těhotenství či po opalování. Též na pleť se známkami fotostárnutí, jizvami vzniklými po akné a v důsledku hormonálních problémů. Kyselina azelaová udržuje pod kontrolou tvoření snadno reagujících molekul kyslíku a omezuje vznik skvrn a vrásek.

Ošetření lehkého až mírného akné. Ošetření akné s cílem působit proti bakteriím. Brzdí množení bakterií, které vyvolávají akné. Udržuje čisté folikuly kožních pórů. Vzhledem ke schopnosti mírnit zánět je vhodná i pro ošetření rosacey. Pigmentace na pleti, melasma, pigmentace vzniklá v důsledku zánětu zvláště u tmavších typů pleti.