Chemický peeling - LETNÍ

CLINICAL PEEL AOX SYSTEM

Nový peelingový systém s antioxidačním účinkem.

Co je to chemický peeling?

Chemický peeling spočívá v kontrolovaném agresivním působení na kožní povrch prostřednictvím kyseliny, která způsobí exfoliaci a odloučení starých, poškozených či odumřelých buněk. Ty jsou nahrazeny novou, regenerovanou, hladkou a jemnou pletí s menším množstvím vrásek a kosmetických defektů. V moderní kosmetice je chemický peeling považován za nepostradatelné ošetření.

Je chemický peeling nepříjemný?

Tradiční chemické exfolianty mohou při aplikaci u citlivých osob vyvolat nepříjemné pocity a vedlejší účinky. Nyní však přichází nová generace peelingů, jež nepřinášejí žádné nepříjemné pocity a navíc poskytují pleti řadu výhod.

Jaké příznivé účinky přináší AOX SYSTÉM?

AOX SYSTÉM neutralizuje působení volných radikálů, které vznikají na pokožce vlivem slunečních paprsků, klimatu nebo znečištěného ovzduší a vyvolávají proces fotostárnutí. Tento antioxidační efekt ve spojení s regeneračním účinkem tvorbu kolagenu a elastinu, hydratuje a obnovuje pokožku, čímž brzdí proces stárnutí pleti.

Výsledkem je výrazné zlepšení stavu vrásek, zpevnění ochablé pleti, redukce skvrn a vyrovnání nestejnoměrného odstínu pokožky. Pleť je obnovená, opět plná života, mladistvá, jemná a zářivá.

Kolik ošetření potřebuji, abych začala vidět výsledky?

AOX SYSTÉM nabízí viditelné výsledky již od prvního sezení. Pokud absolvujete jedno sezení TÝDNĚ po dobu celkem čtyř týdnů, efekt bude čím dál tím výraznější.

Jak mám pečovat o svoji pleť po peelingu?

Ošetření AOX SYSTEM umožňuje okamžitý návrat ke každodenním činnostem. Samozřejmě je třeba pokračovat v obvyklé pravidelné péči o pleť. Nezapomeneme každý den aplikovat přípravek s vysokým stupněm ochrany proti slunečním záření. V závislosti na typu pleti kosmetička může doporučit i vhodný hydratační krém.

Pro koho je AOX SYSTEM vhodný?

AOX SYSTÉM je určen pro všechny typy pleti. Je vhodný pro ty, kdo chtějí mít krásnou, mladistvou pleť bez jakýchkoli nepříjemných pocitů při aplikaci chemického peelingu. Ošetření doporučujeme především ženám s vráskami, mimickými linkami, nestejnoměrným odstínem pokožky či hyperpigmentací. Tento chemický peeling přináší vynikající výsledky i u pleti s nestejnoměrnou texturou, u pohaslého, povadlého odstínu pokožky a celkově při jakýchkoli kosmetických defektech, jejichž stav lze zlepšit exfoliací, obnovou a regenerací pleti.

DOPORUČUJEME jej i u CITLIVÉ pleti, kterou omlazuje a zlepšuje její celkový vzhled.

V čem spočívá chemický peeling NOVÉ GENERACE?

Nová generace chemických peelingů představuje skutečnou revoluci v kosmetice. Nejen umožňují vysoce efektivní obnovu pleti, nýbrž jsou i mnohonásobně bezpečnější.

Jaké výhody nabízí AOX SYSTÉM?

Chemický peeling obnovuje pleť a zvýrazňuje její přirozenou krásu již od první aplikace. Na rozdíl od běžných peelingů nevyvolává pocity SVĚDĚNÍ, ŠTÍPÁNÍ či PÁLENÍ. Je tak PŘÍJEMNÝ a tak dobře snášený pokožkou, že jej lze využít v jakémkoli ročním období, dokonce i v létě. Je vhodný pro všechny typy pleti, od nejcitlivější až po velmi odolnou. Vhodnost aplikace vždy posoudí profesionální kosmetička.